Svi mi koji volimo Novi Pazar

28. 4. 2012.

Odbrana Hajduka posebno motri na Vusljanina



Odbrambeni fudbaler Hajduka iz Kule Aleksandar Vasiljević ocenio je da njegovoj ekipi u utakmici sa Novim Pazarom u 27. kolu Super lige najveća opasnost preti od Irfana Vusljanina.




"FK Novi Pazar je dobra ekipa. Ako pogledamo imena igrača, sasvim sigurno ne zasužuju da se bore za opstanak, već im je mesto pri vrhu tabele", rekao je Vasiljević za klupski sajt.

"Imaju opasne pojedince. Izdvojio bih Irfana Vusljanina sa kojim sam igrao u Jagodini i Sevojnu. To je dobar napadač, ume jednim potezom da reši meč i jako je nezgodan za čuvanje, naročito u akcijama jedan na jedan", dodao je on.

Vasiljević je kazao da će Hajduk na gostovanju u Novom Pazaru biti desetkovan odsustvom povređenih i suspendovanih igrača.

"Ahmed Mujdragić i Branko Pauljević su suspendovani zbog kartona, a Aleksandar Ćovin, Novica Maksimović, Lazar Veselinović i Branislav Vejnović su povređeni... Ko kog da istrči na teren očekujem da pruži maksimum. Mladi igrači koji budu dobili priliku neka je oberučke prihvate", rekao je Vasiljević.

Utakmica u Novom Pazaru igraće se u subotu u 16.30. Hajduk se četiri kola pre kraja Super lige nalazi na 10. mestu sa 30 bodova, dok je Novi Pazar 14. sa 22.

izvor :Beta | 27. 04. 2012


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors