Svi mi koji volimo Novi Pazar

28. 5. 2012.

Bekvalac još godinu dana u Pazaru

Sport


Trener fudbalera Novog Pazara Dragoljub Bekvalac potvrdio je da će ostati trener tog superligaša i da je produžio ugovor na još godinu dana.

TRENER FK NOVI PAZAR


“Obe strane su bile zainteresovane da nastavimo započeto, a glavni zadatak je podizanje kvaliteta na viši nivo. Ova publika to zaslužuje”, rekao je Bekvalac.

Bekvalac je predvodio Novi Pazar na poslednjih osam prvenstvenih utakmica, a u tim susretima ekipa je osvojila 11 bodova i izborila opstanak u Superligi. On je na klupi Pazaraca nasledio Ljubomira Ristovskog.

“Opstankom u ligi napravili smo dobar posao, a šansa da se uradi nešto više je osnovni motiv mog ostanka”, rekao je Bekvalac.

Bekvalac je izrazio očekivanje da će FK Novi Pazar vremenom postajati sve veći klub i da će to dovesti i do poboljšanja igračke selekcije.

“U novom timu biće više mesta za borce i ratnike nego za umetnike”, rekao je Bekvalac.

Trener Novopazaraca je dodao da će ekipa 28. juna započeti pripreme za novu sezonu.

FK Novi Pazar je zauzeo 14. mesto u Jelen Superligi sa 28 bodova, devet više od pretposlednjeg Borca i 13 od poslednjeg Metalca, koji su ispali u niži rang.

IZVOR. B92, BETA



0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors