Svi mi koji volimo Novi Pazar

8. 6. 2012.

Kiša mu nije smetala: Nadal pobedio Ferera 3:0

Prvi polufinalni meč Rolan Garosa između španskih tenisera Rafaela Nadala i Davida Ferera pripao je Rafi, koji je u tri seta počistio sunarodnika sa 6:2, 6:2, 6:1.

Rafael Nadal
Sprema se kiša: Rafael Nadal


"Kralj šljake" je u prva dva seta u potpunosti nadigrao Ferera, bio je nemilosrdan i držao sve konce u svojim rukama, tako da mu prekid zbog kiše kod vođstva od 4:1 u drugoj deonici baš i nije išao u prilog.

Prvi polufinalni meč prekinut zbog kiše
Prvi polufinalni meč prekinut zbog kiše 
| Foto: Reuters |

Ipak, nisu se dugo zadržali u svlačionici, nebo nad Parizom se raverdrilo, pa su Španci nastavili svoju bitku. Kiša nije uznemirila Nadala niti je pomogla Fereru, pošto je u nastavku meča, nakon kratkotrajnog prekida, Rafa osvojio osam a izgubio samo jedan gem.

David Ferer
David Ferer 
| Foto: Reuters |

Branilac titule tako je pokazao da je i ove godine stigao u Pariz sa najvišim ambicijama, a da bi ih ostvario - potrebno je da pobedi u finalu.

U drugom polufinalu sastaju se prvi teniser sveta Novak Đoković i Švajcarac Rodžer Federer, a zbog prekida njihov meč svakako neće početi u 16 časova za kad je bio planiran.

Autor: Tanjug, Foto: Reuters  


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors