Svi mi koji volimo Novi Pazar

21. 6. 2012.

Uspešno završen turnir "Pazar Kup 2012" (Video)


Podelom pehara najboljim ekipama i pojedincima sinoć je u Šutenovcu zatvoren prvi fudbalski turnir "Pazar Kup 2012", koji je okupio 56 timova iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije podeljenih u četiri četiri starosne kategorije.

"Pazar Kup 2012"

Najbolja ekipa u konurenciji dečaka rođenih 2000. godine je Rudar iz Kosovske Mitrovice, ispred Pazar Juniorsa i užičke Slobode, dok je u godinu dana mlađoj generaciji slavio Napredak iz Kruševca, drugi je bio "Vlada Dimitrijević" iz Raške, a treći Pazar Juniors.

Beogradski Partizan osvojio je titulu kod 2002. godišta, vicešampion je Medijana iz Niša, a novopazarski Ras je treći, dok je kod najmlađeg uzrasta, dečaka rođenih 2003. godine, slavio Duel iz Kruševca, ispred kraljevačkog Kikera i Pazar Juniorsa.

Najbolji igrač u najstarijoj generaciji koja je igrala na turniru je dvanaestogodišnji Amel Ramović iz Pazar Juniorsa, a kod godinu dana mlađih dečaka dominirao je Mateja Nikolić iz Napretka.

Aleksa Marković iz Partizana je ostavio najjači utisak od svih desetogodišnjaka, dok je titulu najboljeg igrača u najmlađem starosnom uzrastu poneo devetogodišnji Jovan Petrović iz Pazar Juniorsa.

Organizatori "Pazar Kup 2012" bili su fudbalski klubovi Pazar Juniors i Novi Pazar, a pokrovitelj jednodnevnog takmičenja na terenima sa veštačkom travom u Šutenovcu bio je Grad Novi Pazar.

Pogledaj VIDEO

M. Minić
Izvor: radiostoplus.com


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors