Svi mi koji volimo Novi Pazar

25. 7. 2012.

Sandžaklije stižu na megdan navijačima Levskog

Zbog uvreda na račun Srebrenice i poruke da će sve muslimansko goreti, koje su navijači Levskog isticali tokom duela u Sofiji, Novopazarci će putovati na meč u Sarajevo

Navijaci Novog Pazara

Navijači Novog Pazara poznati po nazivu "Torcida Sandžak",prisustvovaće revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za fudbalsku Ligu Evrope između Sarajeva i Levskog, koja se u četvrtak igra uSarajevu kako oni kažu, zbog uvreda na račun Srebrenice i poruke da će sve muslimansko goreti, koje su navijači Levskog isticali tokom duela u Sofiji.

"Smatramo da svaki Bošnjak treba da bude u četvrtak u Sarajevu, a u toku su pregovori oko prevoza za pomenutu utakmicu. Navijači Levskog su poznati kao fašisti. Ovaj događaj je ujedinio muslimanske navijače na tribini, gde trebaju biti svi kao jedan", stoji na zvaničnom sajtu FK Novi Pazar.

Podsećamo navijači Levskog su tokom utakmice u Sofiji istakli transparent na kom je stqajalo: "Mladić i Arkan je.ali su vas, sad je red na nas", a potom su pred revanš istakli plakat sa bugarskom i srpskom zastavom i porukom "Nož, žica, Srebrenica, svi u Saravejo".

Sarajevu po svemu sudeći posle okršaja navijača Želejezničara i Maribora, slede novi neredi.

izvor: kurir


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors