Svi mi koji volimo Novi Pazar

2. 8. 2012.

Asfalt i u Dubrovačkoj 416

Novi Pazar
Radovi na asfaltiranju ulice Dubrovačke 416 u Selakovcu u dužini od preko 800 metara su u završnoj fazi. Do sada je u tom naselju urađeno preko 3 kilometra puta, gde je prethodno sređena kompletna komunalna infrastruktura.

Dubrovačkoj 416

Neumornim putarima ne smetaju ni visoke temperature i privode kraju radove i u UIlici Dubrovačkoj 416, gde je prethodno je urađena rekonstrukcija vodovodne i kanalizcione mreže.

Kada radovi u ovoj ulici budu završeni, Selakovac ce dobiti novi izgled,a meštani sve uslove za kvalitetniji život. Mana je ipak nedovoljna širina ovog puta, a sa tim problemom se susrecu i mestani ostalih ulica u ovom delu grada. Selakovac ce i u narednom periodu predstavljati pravo gradiliste, obećavaju nadležni iz gradske uprave.

Prethodnih dana asfaltirana je i Mirtovačka ulica iza hale Pendik. Radovi na svim lokacijama se odvijaju planiranom dinamikom, a izvođači se nadaju da će biti zavšeni do kraja građevinske sezone. Ukoliko se predviđeni radovi završe na vreme , postoji mogućnost da još neka naselja dobiju asfalt.

S. Dražanin
Izvor: rtvnp.rs


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors