Svi mi koji volimo Novi Pazar

12. 8. 2012.

Bekvalac: Iskoristili smo prednost igrača više, drugi gol je odlučio

Sport
Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je posle pobede nad Radničkim iz Niša od 3:0 da je zadovoljan igrom koju su pružili njegovi fudbaleri, ali da moraju bolje kako bi izbegli borbu za opstanak.

Dragoljub Bekvalac


"Rezultat je visok i pokazuje našu dominaciju, ali u pojedinim momentima Radnički je imao i inicijativu. Iskoristili smo prednost igrača više, vršili smo stalni pritisak, a drugi gol je prelomio utakmicu. Ipak, možemo i moramo mnogo bolje ako želimo da ne dođemo u situaciju iz prošle sezone", rekao je Bekvalac novinarima u Novom Pazaru, posle utakmice prvog kola Superlige.

Strelac trećeg gola za Novopazarce Risto Ristović kazao je da je domaća ekipa od prvog minuta igrala agresivno.

"Znali smo šta hoćemo, agresivno smo ušli u meč i imali smo sreću što smo ostali sa igračem više na terenu. Publika nas je nosila do pobede, a mi nećemo dozvoliti da nas ovaj rezultat ponese", istakao je Ristović.

Trener niškog Radničkog Aleksandar Ilić ocenio je da je njegov tim igrao pod "određenim pritiskom" i da se to odrazilo na rezultat.

"Naše predstavljenje u elitnom rangu nije bilo na očekivanom nivou, ali smatram da ova ekipa poseduje kvalitet. U meč smo ušli pod određenim pritiskom i to se odrazilo na učinak. Takođe, nismo uspeli da nadoknadimo isključnje Marka Ranđelović. Očekujem da u narednom periodu budemo bolji", rekao je Ilić.

izvor: Beta 


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors