Svi mi koji volimo Novi Pazar

15. 8. 2012.

Brazilac na probi u Novom Pazaru

Komletan igrački kadar i stručni štab Novog Pazara, bili su specijalni gosti 22.Ramazanskog turnira u malom fudbalu, koji ulazi u završnicu.


Vusljanin i drugovi bili su dočekani ovacijama publike u dvorani „Pendik“. Među fudbalerima i jedno novo lice. Reč je o 25-godišnjem Brazilcu Wagneru Hoseu Velaniju, nekada fudbalera Atletika iz Paranaensea,Korintijans, CA Votuporanguense, portugalskog Atletika CP iz Lisabona. Igrao je u medjuvremenu i u Poljskoj.

Sada je slobodan igrač . Iako se “šuškalo” da su za 195 cm visokog štopera zainteresovani i neki naši superligaški klubovi, on je već nekoliko dana u Novom Pazaru na probi I igrao je za plavo-bele u prijateljskoj utakmici u Novoj Varoši. Kako ističe Sead Brunčević,sportski direktor,ostavio je povoljan utisak. Međutim…

“Sigurno da je atraktivno imati jednog brazilskog fudbalera u svojim redovima. Ali nama je važnije njegovo fudbalsko znanje ,veština i spremnost i koliki on,eventualno, može dati doprinos da ostvarimo zacrtane ciljeve u ovom prvenstvu. Zbog pozitivnog utiska koji je ostavio u meču sa Zlatarom, stručni štab će u narednih nekoliko dana, nakon dodatnih provera, dati svoju preporuku da li je Vagner Velani fudbaler koji treba Novom Pazaru” rekao je Brunčević.

E. Nailović
izvor: rtvnp.rs


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors