Svi mi koji volimo Novi Pazar

1. 8. 2012.

NOVI PAZAR: Stigli Bišević i Jelić

FK Novi Pazar
Pazarci doveli još dva igrača - omladinskog reprezentativca Crne Gore Ramazana Biševića i bivšeg "romantičara" Igora Jelića.



Stručni štab Novog Pazara kroji tim za novu sezonu. Poslednja pojačanja su Ramazan Bišević i Igor Jelić.

Bišević je ponikao u OFK Baru, a zatim je igrao u podgoričkoj Budućnosti i Slaviji iz Sofije. Vezni fudbaler ima 20 godina i stručnjaci ga smatraju velikim talentom.

Trener Dragoljub Bekvalac i njegovi saradnici testirali su mogućnosti Biševića i želja svih je da nastavi stopama svog strica, Skendera, čije se bravure i danas prepričavaju među navijačima.

Za jaču vezu u timu biće zadužen i visoki Igor Jelić, bivši član OFK Beograda, prenosi "Sport". On je prošao mlađe kategorije Teleoptika, bio je član Voždovca, a poslednje dve i po godine proveo je na Karaburmi. U dresu OFK Beograda odigrao je 30 superligaških mečeva.

"Završavamo posao u letnjem prelaznom roku i smatram da smo ga dobro odradili. Doveli smo igrače koji su nam zaista neophodni i smatram da su na nivou renomea kakav je naš klub", izjavio je sportski direktor Novog Pazara Sead Brunčević.

Poslednju utakmicu uoči starta prvenstva Novi Pazar će odigrati 4. avgusta, kada će ugostiti Slogu iz Kraljeva.

Sezona u Superligi Srbije počinje 11. avgusta, a Pazar će u prvom kolu biti domaćin ekipi Radničkog iz Niša.

(MONDO, foto: MN Press)


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors