Svi mi koji volimo Novi Pazar

31. 8. 2012.

Smederevo dočekuje Novopazarce kao domaćin u Požarevcu

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je da će njegov tim biti hendikepiran na gostovanju Smederevu, u subotnjoj utakmici četvrtog kola Superlige koja će biti odigrana na stadionu u Požarevcu.



“Imaćemo u timu igrače koji su nas tek pojačali, pa je sigurno da nismo baš najuigraniji. Osim toga, u odbrani će nam puno nedostajati povređeni štoper Ahmed Mujdragić”, rekao je Bekvalac novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Novi Pazar trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli Super lige sa četiri boda, dok je Smederevo na 13. poziciji sa dva boda manje.

Bekvalac je ocenio da Smederevo ima kvalitetan sastav i da to potvrđuju bodovi koje je taj tim osvojio na gostovanjima Vojvodini i Radu.

“Neće nas zavarati njihov ubedljiv poraz na svom terenu od Javora (0:5), pošto su loše otvorili tu utakmicu i onda se često desi da kola krenu nizbrdo. Radi se o jednoj izuzetno dobroj ekipi”, kazao je Bekvalac.

Strateg Novopazaraca za sutrasnju utakmicu neće moći da računa i na već duže povređene Filipa Stojanovića i Admira Kecapa, a za ekipu će prvi put konkurisati štoper Dragan Žarković, vezni igrač Branislav Stanić i desni bek Slavko Lukić.

Utakmica četvrtog kola Super lige između Smedereva i Novog Pazara odigraće se u subotu u 17 časova u Požarevcu, zbog lošeg stanja travnate podloge na stadionu u Smederevu.

izvor: Beta 


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors