Svi mi koji volimo Novi Pazar

13. 8. 2012.

Teže povređeni navijač trenutno stabilno

Vesti
Nema tog navijača u Novom Pazaru, niti građanina,koji sa rezigniranjem i ogorčenjem ne govori o incidentu koji se dogodio uoči utakmice protiv Nišlija i to van stadiona.

Stadion FK Novi Pazar


Nesvakidašnjem i do sada nezabeleženom u ovom gradu. U sukobu dve navijačke grupe,Torcide i Ekstrema, teže povrede zadobila je jedna osoba,dok su tri lakše povređene i to,kako se navodi u saopštenju MUP-a,najverovatnije hladnim oružjem. Sukob se dogodio u trenutku kada su domaći navijači „Torcide” hteli da postave transparent na gradskom stadionu. O kakvom transparentu se radi nije poznato.

Pripadnici navijačke grupe Ekstremi su posle svađe zapalili transparent Torcide, koji je prethodno okačen na stadionu, a potom je reagovala vatrogasna služba koja je ugasila vatru na severnoj tribini,javile su agencije. Policija je identifikovala i privela počinioca napada.

Kako RTV nezvanično saznaje,teže povređeni je zbrinut u Zdravstvenom centru i njegovo stanje u nedelju je bilo stabilno. Lekari međutim,obzirom na vrste povreda,ne isključuju mogućnost transporta u neku od većih Zdravstvenih ustanova. Prema svedočenju jednog od očevidaca, verbalni dueli započeti u Gradskom parku,koji je po tradiciji,mesto okupljanja navijača pre polaska na utakmicu,kulminirali su na platou ispod severne tribine.

Teže povređeni navijač, pripadnik Ekstrema, zadobio je četiri uboda u leđa i jedan u ruku, kaže naš sagovornik,što je potvrdio i naš izvor u Zdravstvenom centru u Novom Pazaru.

Jednom rečju,bilo,ne ponovilo se...

(foto: Senad Zupljanin)

E.N.
izvor: rtvnp.rs


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors