Svi mi koji volimo Novi Pazar

5. 9. 2012.

Suspendovani Biševac i Mehmedović, postupak protiv Jošanice

Miroslav Lukić, disciplinski sudija zona FS RZS, doneo je prve odluke, posle nezapamćene tuče na kraju utakmice Jošanica – Šumadija 1903, kad su brutalno pretučeni pojedini igrači iz Kragujevca.


Pokrenut je postupak protiv zonaša iz Novog Pazara, a do njegovog okončanja suspendovan je i stadion. Jošanica neće moći da igra ni na Gradskom stadionu, već na najmanjoj udaljenosti od 30 kilometara.

Suspendovani su i igrači Jošanice, Muhamed Biševac i Mirsen Mehmedović, kao i Safet Begović, komesar za bezbednost.

U roku od dva dana treba da dostave dodatne izjave i objasne sve što se događalo na kraju utakmice. Neće moći da igraju i da vrše dužnost do okončanja postupka.

Od Policijske uprave u Novom Pazaru su, takođe, zatraženi izveštaji, da bi se identifikovali svi učesnici nemilih scena.

Na osnovu dokumentacije o zdarvstvenom stanju sedmorice igrača, MiloradStevanović, komesar za takmičenje zone „Morava”, uvažio je zahtev Šumadije 1903 za odlaganje utakmica sa Prijevorom u Kragujevcu i Metalcem u Kraljevu, a termini ovih mečeva biće naknadno utvrđeni.

izvor: zurnal

0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors