Svi mi koji volimo Novi Pazar

14. 4. 2012.

Bekvalac: "Bez straha na Zvezdu"

FK Novi Pazar

Uoči gostovanja Crvene zvezde u Novom Pazaru Dragoljub Bekvalac ne želi da preti Beograđanima ali obećava požrtvovanu igru za koju veruje da će sprečiti crveno-bele da sa gostovanja odnesu ceo plen.

Dragoljub Bekvalac

Sve je spremno za veliki spektakl u Novom Pazaru. Svetski i evropski prvak gostovaće prvi put u istoriji ekipi Dragoljuba Bekvalca u Jelen Superligi.

Renovirani stadion je juče zvanično otvoren a sigurno je da će navijači ispuniti tribine do poslednjeg mesta kako bi podržali svoj klub u pokušaju da zaustavi kvalitetnijeg protivnika koji će biti osokoljen plasmanom u finale Kupa Srbije.

Trener Bekvalac, kao i svi igrači Novog Pazara ne želi da preti Crvenoj zvezdi ali veruje da njegov tim može do bodova u sutrašnjem meču.

"Evropskom i svetskom prvaku se ne preti, nismo u toj situaciji, pružićemo maksimum, a posle utakmiće ćemo videti za koliko će to biti dovoljno. Ja se nadam da ćemo stadion napustiti neporaženi" poručio je Bekvalac na konferenciji za medije.

Bekvalac neće svojim igračima imati puno toga da kaže pred meč sa crveno-belima, veruje da je Zvezdino ime dovoljan motiv da svi u timu pruže maksimum a za Zvezdinu igru ima samo reči hvale ali ne sumnja da se pulenima Roberta Prosinečkog može stati na put.

Ovde nisam bitan ja, ovo je utakmica ovih momaka. Moje je da im kažem šta im ona donosi, malo mogu da izgube, ali puno da dobiju. Zvezda igra moderno, broz, iskreno, imam plan kako da im se suprostavimo, ali videćemo, koliko je to izvodljivo" istakao je trener Pazaraca.

Kapiten ekipe uglavnom se složio sa konstatacijama Dragoljuba Bekvalca. Prednost koju bi Novi Pazar mogao da ima u sutrašnjem duelu jeste podrška sjajnih navijača, smatra Irafan Vusljanin.

Radili smo TV spotove, pričamo sa navijačima, jer samo kada nas sportski bodre, mogu da nam pomognu. Zaustavili smo u prvom kolu Partizan, probaćemo i crveno-bele, ali znamo da neće biti lako, iako će imati revanš polufinala kupa iza sebe. Nećemo se predati, normalno, ne bojimo se nikog na našem stadionu, koji će sigurno biti ispunjen do poslednjeg mesta" zaključio je strelac oba pogotka u Čačku.

Duel između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u subotu a početak meča zakazan je za 16 časova.


IZVOR: SPORTSKE.NET, FKNOVIPAZAR.NET


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors