Svi mi koji volimo Novi Pazar

19. 4. 2012.

NOVOPAZARCI ISKEŠIRALI ZA MERLINOV KONCERT 30.000 EURA!

Novi Pazar

Roditelji popularnog pevača su iz okoline Novog Pazara, pa je to možda jedan od razloga što grad i okolonu trese teška euforija. Organizatori iz Skupštine grada imaju veliku muku: kako i gde da 20. aprila smeste, kako kažu, „desetine hiljada onih koji najavljuju dolazak iz ovog dela Srbije, iz Crne Gore, iz dijaspore“

Dino Merlin
Dino Merlin
U centru već niče impozantna bina, tolika da je sem trga ispred zgrade opštine zahvatila i skoro polovinu glavne gradske ulice.

- Dino je insisitirao da ova bina bude kao i one na Koševu i u Beogradu, sa svim scenskim efektima, i da koncert bude jednako spektakularan, rekao je za Kurir jedan od momaka iz Dinove ekipe koja montira scenu za nastup u petak uveče.

Gradska uprava je koncert, koji se održava povodom 551. godišnjice grada, platila 30.000 eura, a član Uprave Seadetin Mujezinović kaže da se sve gradske službe danima već spremaju za ovaj spektakl.

Izvor: S media


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors