Svi mi koji volimo Novi Pazar

28. 5. 2012.

Љајић одстрањен из репрезенатције јер је одбио да пева химну!

Sport SRBIJA

Од нашег извештача из Сент Галена, Зорана Стојадиновића

Adem ljajic
Adem ljajic

Синиша Михајловић је одстранио Адема Љајића са припрема репрезентације у Сент Галену. Селектор Орлова је ту одлуку донео још у недељу, а као разлог се наводи то да је играч Фиорентине одбио да пева химну Србије!

У званичном саопштењу ФСС истиче се да је Љајић прекршио споразум о понашању који је донео Синиша Михајловић када је ступио на место селектора.

Споразумом се, између осталог, предвиђа да је сваки играч репрезентације Србије у обавези да пева химну, а обзиром да Љајићто није урадио пре меча против Шпаније, први стручњак Орлова је након утакмице одржао састанак са фудбалером.

Љајић је рекао селектору да није певао химну из личних разлога и да не намерава ни убудуће то да чини. Пошто је првотимац Љубичастих споразум о понашању потписао па га прекршио, Михајловић је био принуђен да играча одстрани из националног тима.

У саопштењу ФСС се наводи да Љајићу нису затворена врата националног тима за наредне акције, али да ће бити поново позван само уколико промени лични став и поправи игру и форму.

izvor:Sportski zurnal


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors