Svi mi koji volimo Novi Pazar

28. 5. 2012.

Ljajić odbio da peva himnu, Miha ga vratio kući!

Sport SRBIJA

Adem Ljajić, kako javlja SOS kanal napustio kamp nacionalnog tima nakon sukoba sa Sinišom Mihajlovićem. Problem oko toga što fudbaler Fiorentine odbija da peva himnu Srbije...

Adem ljajic I Sinisa Mihajlovic
Adem ljajic I Sinisa Mihajlovic

Prema informacijama iz našeg tabora, problem je stvoren na utakmici sa Špancima. Bilo je primetno da Adem Ljajić ne peva himnu, što je Mihajlović izričito tražio od igrača.

On je, kako javlja dopisnik SOS Kanala, Nebojša Petrović odbio da peva himnu, pa je udaljen sa priprema reprezentacije.

Čekaju se dalje informacije, ali Mihajlović je pozvao Ljajića i pored svega što se dešavalo u Fiorentini, pre par dana je mladi igrač rekao da je novi selektor najbolji sa kojim je radio, sada je izbio kratki spoj.

Njih dvojica su sarađivali u Fiorentini, Mihajlović je pružao šansu Ljajiću, ali kasnije ga i sklonio iz tima, spekulisalo se da je nezadovoljan fizičkom spremom i viškom kilograma našeg internacionalca.

Čak mu je javno poručio da prestane da jede čokoladu, ali i zamerio što dugo noću ostaje budan. Sve je to prošlo bez posledica po njihov odnos, ali ovo je mnogo ozbiljnija stvar.

Zbog čega se Ljajić odlučio za ovaj potez, odnosno oglušio o zahtev selektora moraće sam da kaže. Da li je u pitanju to što Srbiju ne oseća kao svoju zemlju ili nešto drugo, ostaje da vidimo.

Ipak, Ljajić se uvek izjašnjavao da je Srbija njegova zemlja, a odbacio je pozive da igra za BiH prošle godine.

izvor:sportske.net


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors