Svi mi koji volimo Novi Pazar

18. 5. 2012.

Dino Merlin bez ulice u Novom Pazaru

Vesti

Nadležni u Novom Pazaru poručili da za sada ne postoji nikakva inicijativa da pevač dobije ulicu u voom gradu

Dino Merlin
Dino Merlin

U MNOGIM medijima objavljena je informacija da će poznati sarajevski kantautor Dino Merlin, koji je nedavno imao veliki koncert u Novom Pazaru, dobiti ulicu u ovom gradu. Novinski napisi da je najpopularniji bosanski pop pevač to zaslužio zbog istorijskog koncerta na kome je okupio oko 70.000 mladih iz celog regiona, ali i za doprinos kulturi, iznenadila je čelne ljude u Novom Pazaru.

- Video sam tu vest u medijima i začudio sam se, neozbiljno je da se takve informacije lansiraju, a da niko nije konsultovao Gradsku upravu u Novom Pazaru - kaže Mirsad Jusufović, šef kabineta gradonačelnika Novog Pazara i predsednik Gradske komisije za imenovanje ulica, trgova i naselja. - Cenimo sve što Dino radi i što je učinio za muziku i naš kraj. On je veliki prijatelj Novog Pazara, ali ovakve inicijative nije bilo, niti smo na ovu temu uopšte razgovarali. Ako neko i pokrene sličnu inicijativu, zna se procedura na osnovu koje se određuju nazivi ulica.

izvor: Vecernje Novosti


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors