Svi mi koji volimo Novi Pazar

17. 5. 2012.

Dino Merlin dobija ulicu u Novom Pazaru?!


Novi Pazar - Sandžački političari predložili da jedna ulica u tom gradu dobije ime po popularnom muzičaru iz BiH, koji je u Pazaru održao koncert pred 70.000 ljudi

Dino Merlin
Dino Merlin

Jedna ulica u Novom Pazaru uskoro bi mogla da dobije ime po Dinu Merlinu . Posle koncerta u Novom Pazaru, na kojem je prisustvovalo 70 hiljada ljudi, tamošnji političari predložiće da se jedna ulica ili park u tom gradu nazove upravo po popularnom kantautoru iz Bosne i Hercegovine, navodi „Express“.

Odbor za imenovanje naselja i ulica gradske skupštine Novog Pazara bi uskoro trebalo da uputi ovaj predlog, koji bi ušao u proceduru i javnu raspravu. Grupa većnika nada se da će njihova inicijativa dobiti podršku među stanovnicima Novog Pazara.

Najveći njihov argument za ulicu, odnosno park Dina Merlina je upravo spektakularan koncert koji je održan pred 70 hiljada ljudi.

S druge strane, tamošnji političari u šali govore da bi i žitelji Beograda trebalo da podrže njihov predlog za ulicu ovog kantautora u našoj prestonici, pošto je Dino Merlin popularan i u glavnom gradu Srbije.

(izvor: Dnevni avaz)


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors