Svi mi koji volimo Novi Pazar

5. 5. 2012.

Ljajićev otac: Niko neće da bije mog sina!

Sport


Treneru Deliju Rosiju nije bilo dosto što je tukao Adema Ljajića tokom utakmice

Fiorentina i Novare na očigled celog stadiona 'Artemio Franki', već je nasrnuo na srpskog fudbalera i u svlačionici tokom poluvremena.

Adem Ljajić


"Samo zahvaljujući reakciji drugih fudbalera Fiorentine i funkcionera izbegnut je još teži incident", rekao je za "Press" jedan od očevidaca, italijanski kolega, koji je želeo da ostane anoniman iz razumljivih razloga.

Trener Fiorentine Delio Rosi dobio je otkaz nakon nezapamćenog incidenta na prvenstvenoj utakmici protiv gostujuće Novare kada je u 32. minutu pri rezultatu 0:2 izveo iz igre Adema Ljajića.

Mladi srpski reprezentativac mu je potom ironično aplaudirao zbog tog poteza, da bi Rosi prvo ušao u verbalni sukob sa njim, a potom ga uhvatio za dres i nekoliko puta udario pesnicom u glavu.

Samir i supruga Binasa Ljajić su, naime, odmah nakon incidenta na stadionu "Artemio Franki" iz Novog Pazara otputovali u Firencu, u koju su stigli i Ljajićevi menadžeri Nikola Damjanac i Fadilj Ramadani.

"Nismo spavali celu noć. Ni mi, ni Adem. Niko neće da bije mog sina!", kaže nam Samir, i prenosi da Adem ne može da veruje šta mu se desilo.


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors