Svi mi koji volimo Novi Pazar

4. 5. 2012.

Težak žreb za Jelenu i Anu

Sport


Ana Ivanović i Jelena Janković nisu imale sreće prilikom žreba za VTA turnir u Madridu. Ana već u drugom kolu može da se sastane sa Nađom Petrovom, dok Jelenu u osmini finala najverovatnije čeka Marija Šarapova. Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u glavni žreb turnira.

Najbolje srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković nisu imale sreće prilikom žreba na VTA turniru u Madridu.

Ana Ivanović


Ivanovićeva u prvom kolu igra protiv rivalke iz kvalifikacija, ali već u drugom kolu sastaje se boljom iz duel između Ruskinje Nađe Petrove i Amerikanke Vanie King.

U nastavku takmičenja srpska teniserka će najverovatnije izaći na megdan trenutno najboljoj na svetu Beloruskinji Viktoriji Azarenki.

Jankovićeva startuje protiv domaće igračice Karle Suarez Navaro, a u nastvku je čeka pobednica meča u kojem se sastaju Lucie Šafaržova (Češka) i Kaja Kanepi (Estonija).

Ukoliko prođe u osminu finala, Jelena ide na Ruskinju Mariju Šarapovu, koja je nedavno trijumfovala na turniru u Štutgartu.

Jelena Janković

Bojana Jovanovski nije uspela da se domogne glavnog žreba pošto je izgubila u prvom kolu kvalifikacija od Poljakinje Marte Domahovski sa 7:6 (7:4), 7:5.

VTA turnir u Madridu na programu je od 5. do 13. maja i igra se za ukupni nagradni fond od 5.189.603 dolara.

izvor:RTS


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors