Svi mi koji volimo Novi Pazar

12. 5. 2012.

Pazarci trijumfom proslavili opstanak

FK Novi Pazar


Novi Pazar - Fudbaleri Novog Pazara u sjajnom ambijentu na svom stadionu savladali OFK Beograd i tako na najbolji način proslavili opstanak u Superligi.

Fudbaleri Novog Pazara
Fudbaleri Novog Pazara

U sjajnoj atmosferi, pred oko 12.000 gledalaca na tribinama, Pazarci su dočekali OFK Beograd, u utakmici kojom su praktično proslavili opstanak u Superligi.

Prvo veliko slavlje svojim navijačima doneo je sve bolji i efikasniji Kecap u 18. minutu. On se najbolje snašao pred golom ''Romantičara'' posle kornera Vusljanina i odlične asistencije Arifovića i tako nastavio svoju odličnu golgetersku seriju u poslednje vreme - 1:0.

Gosti su bili blizu izjednačenja u 32. minutu kada je Simić pogodio prečku, ali su i Pazarci stvarali prilike, poput Raščićeve iz 29. minuta, kada je golman Lukač sprečio ubedljivije vođstvo domaćih.

Ipak, Novi Pazar u finišu prvog poluvremena dolazi do vođstva od 2:0. Kao i kod prvog gola, ponovo korner Vusljanina, a ovog puta lopta je pogodila fudbalera gostiju Kecojevića i završila u mreži - 2:0.

U nastavku, domaći su bez većih problema uspeli da zadrže vođstvo i stignu do zasluženog trijumfa, iako su ''Romantičari'' u finišu stigli do počasnog gola preko Mijića - 2:1 za Pazarce na kraju.


 

0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors