Svi mi koji volimo Novi Pazar

14. 5. 2012.

Shark S700S Replica Zarco u Yamaha Barelu

SHARK je predstavio novu grafiku za svoju najprodavaniju kacigu u čast takmičara u kategoriji Moto2 - Džona Zarka.

S700S

Reč je o modelu srednje klase S700S koji ima i novu ventilaciju, agresivniji dizajn, bolju ergonomiju, školjku od polikarbon-aramida, pinlock, ready vizir, ugrađene UV sunčane naočare i još mnogo drugih poboljšanja u odnosu na izuzetno uspešnan Sharkov model S900.

Pored pomenutog Zarka, SHARK kacige nose i drugi takmičari poput – De Punijea, Skota Redinga,Troja Korsera,Stefana Bradla i drugih.Ono što je bitno napomenuti je i to je garancija na kacigu od 5 godina jedinstvena na tržištu i da putem e-shopa ove firme, na adresi www.shop.yamaha-barel.com možete naručiti kacigu, kao i pogledati kompletan asortiman njihovih proizvoda.

Yamaha Barel poziva vas da dođete i sami se uverite u kvalitet i niske cene ovog brenda, u Beogradu u Sava Centru lokal 17 i u Nišu u ulici Vojvode Gojka 62 gde pored kaciga možete pogledati i najnoviju kolekciju ovog i drugih brendova. Za više informacija pozovete 063/402-545 ili posetite njihov sajt www.yamaha-barel.com.

izvor:MotoBerza


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors