Svi mi koji volimo Novi Pazar

27. 5. 2012.

Telekom Srbija sponzor FK Novi Pazar

Vesti Sport

Generalni direktor Telekoma Srbija Branko Radujko i predsednik opštine Novi Pazar Meho Mahmutović potpisali su Pismo o namerama kojim se obnavlja saradnja sa opštinom.

 opština


Generalni direktor Telekoma Srbija Branko Radujko i predsednik opštine Novi Pazar Meho Mahmutović potpisali su Pismo o namerama kojim se obnavlja saradnja sa opštinom u domenu korišćenja telekomunikacionih usluga i servisa Telekoma Srbija i najavljuje novi sponzorski ugovor sa FK Novi Pazar. Potpisivanju Pisma o namerama prisustvovali su i ministar u Vladi Republike Srbije i počasni predsednik FK Novi Pazar Rasim Ljajić kao i predstavnici Telekoma Srbija i lokalne samouprave Novog Pazara.

Gradonačelnik Mahmutović je izjavio da ova saradnja podrazumeva pomoć od strane Telekoma u promociji i realizaciji svih dobrih ideja koje Novi Pazar ima. Naša dosadašnja saradnja dala je rezultate o čemu mogu da posvedoče građani, jer je Telekom Srbija dao podršku svim značajnijim manifestacijama ovde“, istakao je Mahmutović.

„Tu smo da podržimo izgradnju modernog Novog Pazara, doprinesemo uspesima fudbalskog kluba, ali smo otvoreni i za saradnju sa privrednicima ovog okruga kojima su potrebne usluge Telekoma Srbija“, izjavio je Branko Radujko.

U opštini Novi Pazar je održan i sastanak loklanih privrednika sa menadžmentom Telekoma Srbija na kojem su razmatrane potrebe preduzeća tog okruga u domenu telekomunikacionih servisa. Osim što su privrednicima predstavljene usluge koje omogućavaju efikasniju komunikaciju sa zaposlenima i uštedu troškova, bilo je reči i o potencijalnim partnerstvima sa IT firmama iz Novog Pazara.

0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors