Svi mi koji volimo Novi Pazar

8. 6. 2012.

Auto Fabo Road Show

Vesti

Novi Pazar - Auto kuća „Auto Fabo“ danas je na gradskom šetalištu predstavila novi gradski automobil iz Volksvagena pod nazivom „UP !“ Predstavljanje je pratilo veliko interesovanje naših sugradjana koji su mogli i da provozaju ovaj automobil.

Volksvagen UP
Volksvagen UP

Volksvagen “UP”je na tržište Srbije ispraćen sloganom „Odličan mali“ i ne može se reći da mu ovo ime ne pristaje. To je potvrdjeno i velikim interesovanjem potencijalnih kupaca u gradu automobila kakav je Novi Pazar. Već od deset sati na gradskom šetalištu nekoliko ovih „mališana“ u različitim bojama mamilo je uzdahe svih onih koji su u njima prepoznali svoje vozilo za izlaske u šoping i vožnju po gradu.

Oni koji su želeli mogli su da se uvere da im UP apsolutno odgovara kao najbolji drug u gradskim šetnjama, ali i za neka zahtevnija putovanja.

Na promociji nije prikazana varijanta modela UP sa četvoro vrata ali je nagoveštena njegova skora pojava i u Novom Pazaru , kao mogućnost da se takav automobil naruči po ceni višoj za 300-400 evra.

Auto Fabo Road Show Video

(D.J)
izvor: rtvnp.rs 

0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors