Svi mi koji volimo Novi Pazar

7. 6. 2012.

Devetorica prekobrojnih, pojačanja se očekuju

Novi Pazar - Letnji prelazni rok kraj Jošanice,za sada,protiče u jednom smeru,odlascima. Kako nas je obavestio sportski direktor,Sead Brunčević, konačno je sastavljena lista onih koji više neće nositi dres Novog Pazara u predstojećem prvenstvu.

FK NOVI PAZAR
FK NOVI PAZAR


-Ne računamo više na: Bajića, Ostojića, Šunjevarića, Dudića, Pešića, Ademovića, Matića i Đalca. Želimo da im se zahvalimo i poželimo uspeha u daljoj karijeri,svi su dali doprinos našem zajedničkom cilju,opstanku u društvu najboljih. Tutoriću i Babiću je istekao ugovor,oni su pod znakom pitanja.Čekamo da se izjasne da li i dalje imaju želju da budu naši članovi. Sa njima razgovori tek treba da uslede,kaže Brunčević.

Na pitanje o eventualnim akvizicijama, Brunčević je i dalje tajnovit.

-Ponoviću,mnogi nam se nude,no,nećemo žuriti. Prelazni rok je veoma dug, preokreti su uvek mogući,a s druge strane,nećemo da bilo kome preko našeg kluba gradimo besplatnu reklamu.FK Novi Pazar je postao institucija,njegov dres mogu da obuku isključivo oni koji pre svega imaju igračke kvalitete,koji su nam neophodni,ali i ljudske. Vodimo intenzivne razgovore oko potencijalnih pojačanja,iako je u ovom trenutku situacija dosta neizvesna,pošto svako od njih čeka i pokušava da pronađe inostrani angažman, ističe sportski direktor Pazaraca.

Obzirom na objavljenu transfer-listu,može se naslutiti da će se Pazarci pojačati gotovo u svim linijama tima. Počev od golmana,preko poslednje linije,veznog reda i napada. U ovdašnjoj fudbalskoj čaršiji, koja je kao i uvek „dobro obaveštena“,već par dana se „vrti“ lista potencijalnih pojačanja. Kraj Jošanice međutim ističu da je sve u domenu nagađanja.

SJENICA,PA ZLATIBOR

Stručni štab Novog Pazara je do detalja razradio plan priprema za predstojeće prvenstvo. Dragoljub Bekvalac je prozivku zakazao za 28.jun. Nakon uobičajenih testiranja,ekspedicija plavih će od prvog do osmog jula boraviti u Sjenici,gde će biti obavljene bazične pripreme. Sledi povratak i kratak predah,pa novo pakovanje kofera. Druga faza će biti obavljena na Zlatiboru od 11.do 25 jula,tokom koje će Novi Pazar odigrati pet,šest kontrolnih utakmica. Sasvim dovoljno da se Bekvalac uveri u pojedinačne kvalitete svih kandidata i da se „iskristališe“ ekipa koja bi trebalo da bude okosnica za prvu etapu u šampionatu. Šansu da se nametnu,imaće svi,pošto je zaočekivati da stručni štab ravnomerno raspodeli minutažu na predviđenim prijateljskim susretima.

izvor:  http://rtvnp.rs/
E.Nailović

0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors