Svi mi koji volimo Novi Pazar

18. 6. 2012.

FK Novi Pazar novo pojačanje

FK Novi Pazar

Onako kako su i najavljivali u upravi, plavi će biti ojačani u svim linijama tima, pa je,možda i simbolično, letnju fudbalsku pijacu na Gradskom stadionu, „otvorio“ čuvar mreže,Denis Mujkić.

Denis Mujkić.

Sa tuzlanskog Tušnja, došao je kraj Jošanice,posle ispadanja Slobode iz bosanske Premijerlige. Iako je imao kontakte sa Sarajevom,odlučio je da prihvati ponudu plavih, a sporski direktor Sead Brunčević,zadovoljno „trlja ruke“,prvim obavljenim poslom.

-Doveli smo kvalitetnog golmana, u to sam siguran,jer smo pažljivo pratili Mujkićevu karijeru. Sam podatak da je sedam puta bio pozivan u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, od toga u četiri navrata tokom kvalifikacija i da je imao jedan nastup u državnom dresu, dovoljno govori. Verujem da će se brzo uklopiti i u našu sredinu i dokazati klasu, kaže Brunčević.

U nekoliko navrata ste nagovestili da će spisak akvizicija biti dug. Kakvi su naredni potezi?

-Dolazak Mujkića je samo početak,ubeđen sam našeg dobrog „pazara“ tokom prelaznog roka. Mogu samo da napomenem da sam već obavio razgovore sa Enverom Alivodićem i Ahmedom Mujdragićem. Obojica su izrazili želju da se vrate u matični klub. Međutim, imaju inostrane ponude i moramo da čekamo ishod.Ukoliko se ne otisnu u pečalbu, dobićemo još dva ekstra pojačanja. U svakom slučaju, navijači ne moraju da brinu,imaće Novi Pazar jači tim nego u lane. Bićemo stabilan član elite,nikada više nećemo doći u situaciju da se grčevito borimo za opstanak. A što se pojačanja tiče, zanimaju nas samo provereni fudbaleri,koji će nam doneti neophodan kvalitet. Strpljivi smo, uveren sam da nećemo napraviti pogrešan izbor ni u jednom slučaju ovog leta,zaključio je sportski direktor Pazaraca,koji je ovih dana najzaposleniji kraj Jošanice.

„LIČNA KARTA“

Denis Mujkić je rođen 2.septembra 1983.godine u Tuzli. Karijeru je počeo u Budućnosti iz Banovića,gde je proveo tri godine. Isto toliko se zadržao i u bihaćkom Jedinstvu, gde je i stekao punu afirmaciju (branio na 84 utakmice). Od 2008. je član Slobode. Mrežu Tuzlaka čuvao je u protekle četiri sezone 132 puta, bio i kapiten. Debitanski,za sada i jedini nastup za državni tim svoje zemlje, „upisao je“ pre pet godina, kao golman Jedinstva iz Bihaća,protiv Azerbejdžana.

izvor:sportklik.rs


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors