Svi mi koji volimo Novi Pazar

2. 6. 2012.

Kejsi Stoner se povlači na kraju sezone

Vesti - Motociklizam


Aktuelni prvak MotoGP šampionata, Kejsi Stoner, je na jučerašnjoj pres konferenciji u Le Manu, šokirao sve okupljene, kao i sve ljubitelje moto sporta uopšte, saopštivši da se povlači na kraju sezone.

Kejsi Stoner


Stoner je još pre dve nedelje, u Estorilu, demantovao spekulacije španskih i italijanskih medija, koji su uveliko najavljivali njegovo povlačenje na kraju 2012, rekavši da se još dugo neće penzionisati. To "još dugo" čini se iznosi svega šest meseci.

Odluka 26-godišnjeg svetskog šampiona je ostavila sve u čuđenju, dok se svi slažu u oceni da je ovo tužan dan za MotoGP i moto sport u celini, jer gubi jednog od najboljih vozača.

"Nakon dugog razmišljanja i razgovora sa svojoj porodicom, doneo sam odluku, koja je visila u vazduhu poslednjih par godina. Ova MotoGP sezona će biti poslednja u mojoj karijeri, nakon čega želim da se posvetim drugim stvarima u životu", izjavio je Stoner.

(Moto Berza)


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors