Svi mi koji volimo Novi Pazar

29. 6. 2012.

Novopazarci uz pesmu započeli pripreme

FK Novi Pazar

Na jučerašnjem zvaničnom startu priprema u Novom Pazaru se kraj Jošanice okupilo oko hiljadu vernih navijača koji su svoje ljubimce pozdravili pesmom i sve vreme ih bodrili na prvom okupljanju.

Pripreme FK Novi Pazar

Izuzetno pozitivna atmosfera na zvaničnom startu priprema u Novom Pazaru.

Vatrena publika koja je pesmom bodrila svoje pulene, raspoloženi fudbaleri koji su svoje navijače na kraju počastili trening utakmicom.

Na zvaničnom obraćanju igračima pred start priprema, uprava kluba je istakla da će fudbaleri Novog Pazara imati sve uslove da se što bolje pripreme za novu sezonu.

Dragoljub Bekvalac, miljenik domaće publike, očekuje uspešne pripreme i najavljuje da će tim biti pojačan za narednu sezonu.

„Zaželeo sam se rada, a još više uz ovakav štimung sa tribina, koji bi poželelo više od pola ekipa na prvenstvenim utakmicama.“

„Što se tiče ekipe, oni koji su trebali da ostanu, tu su, a što se tiče potencijalnih akvizicija, mene interesuju samo pojačanja, prinove će biti naši mladi igrači. Za sada smo angažovali golmana Mujkića i Ristovića. Sa nama su Mujdragić i Alivodić i nadam se će uspešno biti rešeni pregovori sa njima.“, rekao je Bekvalac koji želi tim koji je „na nivou navijača“.

„Moja je želja da budemo na nivou naših navijača!“, bio je jasan Bekvalac.

Inače, prvom treningu prisustvovao je 31 igrač, a pripremama Novog Pazara uskoro bi trebalo da se pridruži i turski internacionalac Sungun.

 IZVOR: SPORTSKE.NET


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors