Svi mi koji volimo Novi Pazar

16. 6. 2012.

Pretučen Boki 13

Estrada/Tracevi

„Alo!“ je došao u posed fotografija na kojima Jovanovski ima podlive i posekotine na licu, a po njegovom izrazu može se zaključiti da su povrede koje je zadobio veoma bolne.
Kada smo pozvali Jovanovskog da nam ispriča o čemu se radi, šoumen nam je samo rekao da nema komentar i spustio nam slušalicu. To nas je iznenadilo, jer je Makedonac obično veoma predusretljiv prema novinarima, pa smo rešili da istražimo kako je povređen i zašto ne želi da o tome govori.

I, kako to obično biva sa javnim ličnostima u internet eri, trag smo našli na „fejsbuku“! Naime, Boki 13 je pre nekoliko dana postavio status koji je verovatno isprovocirao neku mušku osobu sklonu fizičkim napadima:

- Muškarci skloni nasilju su najveće p**ke! – napisao je Bojan, pa pretpostavljamo da je imao okršaj sa nekim nasilnikom muškog roda. Da li se Jovanovski nekome zamerio ili njegov lik nekome smeta, to i dalje ne znamo.

izvor: alo


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors