Svi mi koji volimo Novi Pazar

8. 6. 2012.

Zukorlić bi da glasa i u Srebrenici

Vesti

Muamer efendija Zukorlić iz Novog Pazara došao u Srebrenicu i dao podršku za izbor Bošnjaka za budućeg načelnika opštine. Pitao šta mu je potrebno da bi i on mogao da glasa


Muamer Zukorlic
Zukorlić u Srebrenici


SREBRENICA - Muamer efendija Zukorlić, sa ličnim obezbeđenjem i sa delegacijom od desetak članova, u petak je iz Novog Pazara došao u Srebrenicu i dao podršku za izbor Bošnjaka za budućeg načelnika opštine.

Muftija je stigao u Srebrenicu da bi, kako je rekao, raspitao se ”koja su mu dokumenta potrebna da pribavi kako bi glasao u Srebrenici na predstojećim lokalnim izborima”.

Iako Zukorlić nema nikakve veze sa Srebrenicom niti je ikada živeo u ovoj opštini, smatra da ima pravo i obavezu da glasa u Srebrenici, jer ima BiH državljanstvo već 15 godina.

Zukorlićevo obezbeđenje novinarima nije dozvolilo ni da slikaju muftiju tokom posate Islamskom kulturnom centru.

Na pitanje novinara kakve on ima veze sa Srebrenicom, Zukorlić je rekao da svi Bošnjaci imaju veze sa Srebrenicom.

- Vaše pitanje kakve ja imam veze sa Srebrenicom je potpuno nelogično, čak i neprimereno da ja nemam veze sa Srebrenicom - rekao je Zukorlić i dodao da se informisao o proceduri o prijavi mesta boravka.

Bošnjaci, posebno predstavnici Islamske zajednice, žele da dovedu hiljade fiktivnih glasača koji danas žive ko zna gde, smatraju predstavnici Srpskog koordinacionog odbora iz Srebrenice.

- Kada bi došlo do promene vlasti u Srebrenici, kojom već 12 godina suvereno gospodare predstavnici SDA, otvorila bi se mnoga pitanja, npr, gde je završavao novac od donacija i u čije su se džepove slili milioni maraka - tvrde u Koordinacionom odboru.

FIKTIVNO I JAVNO Kandidat za predsednika Srbije iz Novog Pazara Muamer Zukorlić susreo se u memorijalnom centru u Potočarima i sa tuzlanskim muftijom Kavazovićem, jednim od pokretača ideje formiranja tzv. kol-centra za uvoz fiktivnih glasača.

izvor: novosti.rs


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors