Svi mi koji volimo Novi Pazar

9. 6. 2012.

Već je čistije

Vesti

Novi Pazar - Rukavice, kesa za smeće, dobra volja. To je sve što je bilo potrebno svima koji su učestvovali u današnjoj akciji, ’’Očistimo Srbiju’’.

Duga


Na teritoriji Novog Pazara čistilo se na više lokacija. Na starom putu prema Raški kažu da otpada nema koliko i prošle godine.

Ovoj akciji su se pridružili i iz centra za decu i omladinu ’’Duga’’ koji su radili na lokaciji kod Đurđevih Stupova.

Preko 40 učenika OŠ Rifat Burdžović Tršo su zajedno sa svojim nastavnicima čistili dvorište škole i okolne ulice.

Svoje učešće je uzela i medicinska škola kao i učitelji i đaci OŠ ’’Desanka Maksimović’’ koji kažu da su se malo umorili jer su imali posla oko prikupljanja smeća kojeg, kako kažu ima više nego prošle godine.

Nadležni kažu da je svest ljudi na mnogo većem nivou nego ranijih godina jer se pazi na izgled grada i okoline. Volonteri akcije ’’Očistimo Srbiju’’ su nam potvrdili da im nije bilo teško obavljati ovaj posao jer su imali i vremena da se odmore a za osveženje i užinu se pobrinula Gradska uprava koja je obezbedila dovoljan broj sokova i kroasana za sve vredne radnike ove akcije koja je, prema rečima nadležnih prošla uspešno. Ovu akciju je podržala Vlada Republike Srbije a za potrebe čišćenja bile su obezbeđene rukavice i vreće za prikupljanje otpada.

Predrag Ivković
izvor: rtvnp.rs


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors