Svi mi koji volimo Novi Pazar

5. 7. 2012.

Novi Pazar - Radovi na vodozahvatu prekinuli vodosnabdjevanje

Novi Pazar
izvor:rtvnp.rs

Zbog planiranih radova na prespajanju čeličnog cjevovoda na vodozahvatu Novi Pazar je danas od ranih jutarnjih sati bez vode.

Rekonstrukcija

U novopazarskom Vodovodu kažu da će radove obaviti u predviđenom roku, tako da će uspostavljanje vodosnabdjevanja početi večeras od 24 sata.

,,Iako su tropske vrućine bili smo prinuđeni da ove radove obavimo danas i ceo grad ostavimo bez vode kako to nebi radilI tokom Ramazana koji je pred nama. Svi planirani radovi teku predviđenom dinamikom tako da očekujem da će biti završeni i pre predviđenog roka”, kazao je direktor novopazarskog Vodovoda Hanefija Brničanin.

Brničanin kaže da će izgradnjom vodozahvata novopazarski Vodovod dobiti jedan kvalitetan objekat i da će uz buster stanicu, koja je takođe u izgradnji, kao i proširenjem filterskog postrojenja, Novi Pazar riješiti pitanje vodosnabdjevanja.

Rekonstrukcija vodozahvata na rijeci Raški je dio razvojne saradnje između Srbije i Vlade Luksemburga sa ciljem da se poboljša vodosnabdjevanje grada Novog Pazara.

(M.M.)


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors