Svi mi koji volimo Novi Pazar

16. 7. 2012.

Nožem ranio komšinicu

Hronika
Novopazarska policija uhapsila je Roberta K. (37) koji je u centru ovog grada sa tri uboda nožem ranio komšinicu Selmu Pluncević.

Ulica 8 Mart

Napad se dogodio u jutarnjim satima kada Selma Pluncević, koja obavlja funkciju načelnice Gradske uprave Novog Pazara, vodila decu u vrtić.

Ona je operisana u novopazarskom Zdravstvenom centru i nalazi se van životne opasnosti.

-Zadobila je tri uboda u predelu grudnog koša. Najopasnija rana bila je sa desne strane, ispod ramena. Operisana je, trenutno prima krv i njeno stanje je stabilno, rekao je za Regionalnu televiziju doktor Nermin Feković.

Prema rečima očevidaca, žrtvu je iz napadačevih ruku izbavio njen suprug koji je čuo vrisku i odmah sišao iz stana a u pomoć je pritekao i napadačev otac.

-Opirao se sve vreme ali su uspeli da ga savladaju. Pokušao je da je ubije bez ikakvog razloga i to pred njenom decom, rekao nam je rođak žrtve.

ulaz zgrade

Komšije tvrde da je u tom trenutku uzvikivao „Allahu ekber! Dobio sam objavu od Boga da spasem Srbiju, da je očistim! Ovo mi je naređeno!“

U policijskom saopštenju se navodi da je uviđaj izvršio istražni sudija a da je Robertu K. određeno zadržavanje.

Kako smo saznali, Robert K. je rođen u Beogradu a u Novi Pazar se doselio pre tri godine. Policijski izvori navode da se očekuje i psihijatrijsko veštačenje napadača.

Anel Grbović
izvor:rtvnp.rs


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors