Svi mi koji volimo Novi Pazar

19. 7. 2012.

Podjela prehrambenih paketa

Vesti
Sa ciljem da pomogne građanima slabog imovinskog stanja da spremno uđu u predstojeći mjesec Ramazan, članovi fondacije Hadži-nadžija Karabegović Agušević počeli su podejlu paketa pomoći.



Za podjelu paketa angažovani su su studenti koji žele da pomognu drugima. Kako je to tradicija fonda HNKA, pomoć građanima slabog imovinskog stanja se vrši javno i tajno.

Ovog puta podeljeno je oko dvesta paketa sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu, sa ciljem da ugroženim domaćinstvima olakša pripremu obroka u prestojećem mjescu Ramazanu. Podjelu i pakovanje obavljaju studenti, stipendisti fonda, na taj način lanac pomoći i humanitarnih aktivnosti se stalno širi, kaže presednik fonda Ruždija Agušević. Osim što redovno ima humanitarne akcije, --Fondacija svakodnevno vrši i besplatnu podjelu mijeka ispred prostorija fondacije. Korisnici usluga ali i članovi fondacije su zahvalni privatnicima koji redovno uplaćuju novac na račun fonda, i time omogućavaju da se redovno vrši pomoć.

(A.Š)
izvor;rtvnp.rs


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors