Svi mi koji volimo Novi Pazar

19. 7. 2012.

Ramazanski poklon paketi

Vesti
Povodom nastupajućeg meseca Ramazana, humanitarna organizacija ILM u Novom Pazaru uručila je stotinu poklon paketa sa osnovnim životnim namirnicama, raznovrsnog i bogatog sadržaja.


Ramazanske poklon pakete obezbedila je kuvajtska organizacija ''Rahma''.

Penzionerka Nadžija Barjaktarević jedna je od dobitnika ramazanskog poklon paketa. To će joj, kaže, mnogo značiti u vreme predstojećeg Ramazana.

''Znači nam mnogo. Vrlo smo zahvalni organizaciji humanitarnoj ''ilm''. Svake godine nam isporuči po jedan paket. Na današnjoj krizi vrlo je značajno za svakoga'', izjavila je Nadžija Barjaktarević.

Paketi su podeljeni i članovima Saveza slepih u Novom Pazaru. Istakavši vrednost poklona, donatorima se zahvalila, sekretarka te organizacije, Mirsada Dibranin Ajdinović.

''Paketi su vema vredni, teški preko 50 kilograma, zaista bogati namirnicama, hranom i osnovnom hemijom, tako da će, lično mislim, zadovoljiti ne samo potrebe predstojećeg meseca Ramazana nego i dalje. Ovo je vrlo važno iz razloga što su naši slepi i slabovidi inače u teškom materijalnom položaju tako da će ova pomoć biti zaista dragocena'', izjavila je sekretarka Saveza slepih u Novom Pazaru, Mirsada Dibranin Ajdinović.

Ramazanski poklon paketi kuvajtske organizacije ''Rahma'', korisnicima u Novom Pazaru uručeni su preko humanitarne organizacije ''Ilm''.

''Opet ove godine humanitarna organizacija ''ilm'', preko organizacije ''Rahma'' iz Kuvajta deli ramazanske pakete. To su pokloni iz Kuvajta. Kako ste videli, to su puno bogati paketi. Preko 50 kg ima jedan paket. Želim da čestitam mesec Ramazan'', izjavio je predstavnik kuvajtske organizacije ''Rahma'' i direktor humanitarne organizacije ''Ilm'' u Novom Pazaru, Rami Nasrallah.

Uz paket sa raznovrsnim životnim namirnicama u značajnim količinama, svakom korisniku uručeno je i 10 kilograma mesa, povodom nastupajućeg Ramazana.

S.Lj.
izvor:rtvnp.rs


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors