Svi mi koji volimo Novi Pazar

2. 7. 2012.

Pokušaj ubistva

Hronika
izvor:rtvnp.rs

Policijska uprava u Novom Pazaru lišila je slobode i odredila meru zadržavanja Refiku Š.21, iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i nedozvoljenja proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija kao i Nihadu S. 24, iz Tutina postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo edozvoljenja proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pokušaj ubistva

Ocumnjičeni Refik Š. u subotu oko pola deset u selu Dolovo na imanju Bejsela S. koji je u ovom slučaju oštećena strana, posle verbalne svađe sa oštećenim upotrebio vatreno oružje koje je nosio i držao u ilegalnom posedu i tako mu na obe noge naneo povrede. Sin oštećenog Bejsela, Nihat kada je video da je njegov otac ranjen ispalio dva hica u pravcu kuće Refika Š. Oružje iz kog je pucano je bilo u iligalnom posedu, navodi se u saopštenju policijske uprave.




0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors