Svi mi koji volimo Novi Pazar

12. 7. 2012.

Sin zločinca Slobodana Miloševića teško bolestan

Marko je teško bolestan i da ne živi životom ni nalik onom kako se ovdje pretpostavlja, tvrdi njegova supruga

Marko Milošević

Marko Milošević se neće vratiti u Srbiju niti je ikada za ovih 12 godina pomišljao na to, tvrdi Milica Gajić, Markova nevjenčana supruga.

Ona je za srbijanske medije dodala da je sin preminulog ratnog zločinca Slobodana Miloševića teško bolestan!

"U Mirino ime ne mogu da govorim, ali što se mog muža tiče, to mogu odgovorno da tvrdim jer znam njegov decidirani stav. Nikad više u Srbiju", kazala je Milica Gajić.

Priče o povratku Marka Miloševića i Mire Marković, njegove majke, aktuelizovale su se nakon pobjede SNS-a na parlamentarnim izborima i Tomislava Nikolića na predsjedničkim, kao i nakon davanja mandata Ivici Dačiću, lideru SPS-a za sastav nove vlade.

Milica Gajić je rekla i da je u kontaktu s Markom i da je on teško bolestan.

"Ono što se ne zna ili ne želi da zna, jeste da je Marko teško bolestan i da ne živi životom ni nalik onom kako se ovdje pretpostavlja. Trenutno vodi bitku protiv jako ozbilje bolesti i ona je, pored onoga što mu se svih ovih godina tovarilo na leđa presudan faktor za njegovu odluku da se zaista nikada ne vrati u Srbiju", kazala je ona.

izvor:dnevniavaz.ba


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors