Svi mi koji volimo Novi Pazar

17. 8. 2012.

Тинтор спасио Крагујевчане у 92. минуту

Sport
Раднички 1923 – Нови Пазар 1:1 (0:1)

Стрелац: 0:1 – Рашчић у 18. минут, 1:1 – Тинтор у 90+2

Дуел између Радничког и Новог Пазара није био претерано квалитетан колико је био узбудљив. Обиловао је жестоким дуелима, чаркама, варницама, црвеним картонима али и головима.

Оно што је највише недостајало је публика. Мали број људи је био присутан, док гостујући навијачи нису ни допутовали у Крагујевац.

Прво полувреме је протекло у теренској инцијативи домаћих, али и у знаку Адмира Рашчића.



Нападач Новог Пазара је урадио оно што је најважније у фудбалу, постигао гол. Играо се 18. минут када је Аливодић послао лопту у простор за Богуновића који је одлично убацио у шеснаестерац Радничког. Први до лопте је стигао Рашчић и и главом је „ћушнуо“ у мрежу.

Домаћи су имали лопту у ногама, створили су неколико одличних прилика…У 6. минуту Тинтор је искористио убачену лопту из коренера, шутирао, али је Ђогатовић још боље одбранио.

У 42. минуту Рашчић је могао да повиси резултат на 2:0 али је са пет метара шутирао преко гола. Минут касније, Спалевић погађа стативу. Међутим, помоћник јеподигао заставицу јер је најистуренији домаћи играч био у офсајду.

Током првих 45. минута било је доста варница на терену, па је судија продужио полувреме за пет минута. Спортски директор Новог Пазара је добио црвени картон због вербалног дуела са Спалевићем, који је зарадио жути.

У наставку, прву озбиљну прилику створили су гости. Контранапад Новог Пазара ишао је доста брзо, па је Богуновић мало успорио али је ипак пронашао усамљеног Милоша Рнића, који је био сам испред гола, шутирао али се Чанчаревић испружио и одбранио.

Десет минута касније Спалевић је спојио Мутавџића са голом, али је бивши репрезентативац Србије погодио право у Ђогатовића.

Од 70. минута гости играју са играчем мање. Дамјановић је зарадио други жути картон и морао је да напусти терен.

Ђогатовић је још једном сјајно интервенисао у 85. минуту када јеПејчићу ушао у шут и одбранио 99% шансу…

Играо се други минут надокнаде када је Тинтор после корнера поравњао на 1:1, за велику радост неколицине домаћих навијача.

izvor: zurnal.rs


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors