Svi mi koji volimo Novi Pazar

7. 8. 2012.

NOVO PRAVILO: Mlađi od 16 godina na stadion samo sa mamom i tatom!

Sport
Radi lakšeg sprovođenja Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, Zajednica Superligaša zabraniće dolazak mlađih od 16 godina bez prisustva roditelja



Predsednik Zajednice klubova Superlige Miodrag Janković najavio je da će biti uvedena rigorozna primena Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama i da će u skladu s tim, osobe mlađe od 16 godina neće moći da prisustvuju utakmicama bez pratnje roditelja!

Zabrana će, po Jankovićevim rečima, stupiti na snagu od početka sledeće sezone, a ostaje da se vidi kako će klubovi i Zajednica sprovoditi odluku.

Pred početak nove sezone ima još dosta nerešenih problema, stadioni većine superligaša ne ispunjavaju uslove za takmičenje. Renoviranje stadiona u Nišu još nije završeno pa će Radnički do kraja radova na Čairu igrati u Jagodini, dok će Donji Srem svoje utakmice igrati na stadionu Karađorđe.

- Donji Srem će prvi deo sezone igrati u Novom Sadu, na stadionu Vojvodine, dok Nišlije imaju sporazum s Jagodinom da tamo igraju svoje mečeve ako bude bilo potrebno. Rad će, kao i prošle sezone, utakmice visokog rizika igrati na stadionu Obilića – dodao je Janković.

(Telegraf.rs)

0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors