Svi mi koji volimo Novi Pazar

12. 4. 2012.

Otvaranje našminkanog stadiona u Novom Pazaru

Sport

Fudbalska slika Novog Pazara, u poslednje dve godine, drastično je promenjena na bolje, na lepše. Klub je nakon osam i po decenija postao član elitnog ranga Srbije, a uporedo se dešavala i ekspanzija izgradnje sportske infrastrukture.

STADION FK NOVI PAZAR

Grad mladih je postao grad sporta, fudbala. Taj proces koji se dešavao, a čija je konkretna slika današnje otvaranje prekrasnog gradskog stadiona.

TRIBINE ZA 11.000 LJUDI

Istovremeno sa izgradnjom zapadne tribine izvršena je rekonstrukcija istočne tribine, izgradnja automatskog sistema za zalivanja trena i izgradnja pomoćnih terena sa veštačkom travom u SRC „Šutenovcu“.

- U sklopu zapadne tribine izgrađene su savremene svlačionice, kancelarija, petnaest lokala, sala za pres- konferencije, VIP i novinarska loža, putna infrastruktura oko stadiona – upoznaje Imamović.- Podrumski prostor od 1200 kvadrata iskoristićemo za fitnes salu i teretanu.

Kapacitet zapadne tribine, koja je pokrivena i osvetljena, iznosi 4500 sedišta, istočne 3500 i severne 3000 stajaćih mesta.

izvor:Sportski zurnal


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors