Svi mi koji volimo Novi Pazar

9. 5. 2012.

Behrami: „Ljajić govori istinu“

Sport

Divljački napad bivšeg trenera Fjorentine Delija Rosija na Adema Ljajića nerazumljivo je naišao na simpatije velikog broja fudbalskih stručnjaka u Italiji. I sam Rosi je više puta u medijima opisao svoju verziju incidenta u kojoj je naveo da mu je srpski reprezentativac vređao porodicu.

Valon Behrami | Sinisa Mihajlovic
Valon Behrami | Sinisa Mihajlovic

Jedan od retkih koji je stao u odbranu Ljajića jeste njegov saigrač Valon Behrami, reprezentativac Švajcarske koji je poreklom sa Kosova. Behrami je rekao da je Rosi lagao da mu je Ljajić vređao porodicu.

„Sramota je šta je Rosi izjavio, to nije istina. Žao mi je trenera, jer ga znam još dok je trenirao Lacio. Svi smo bili potreseni zbog te scene sa Ademom, ali je posle toga Rosi rekao neke stvari koje nisu istinite“, naveo je Behrami.

„Adem nam se zakleo da nikada nije rekao te stvari koje je Rosi naknadno tvrdio, a i ljudi koji su tada bili na klupi tvrde da ništa nisu čuli, tako da je Rosiju bilo bolje da je ćutao. Stvarno je sramotno reći nešto što nije istina“, dodao je švajcarski reprezentativac.


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors