Svi mi koji volimo Novi Pazar

1. 5. 2012.

Legendarni Tex Murphy se vraća na PC

Igrice


Posle više od osam godina rada na oživaljavanju legendarne Tex Murphy franšize video igara, njen kreator i glavni developer Chris Jones je objavio vest da će 15. maja pokrenuti Kickstarter projekat u kome će od fanova zatražiti novac za pravljenje nove Full Motion video igre u kojoj će sam Chris Jones ponovo glumiti glavnu ulogu (fanovi će za uzvrat dobiti besplatnu kopiju igre i druge bonus materijale).

Tex Murphy

Podsetimo se da je davne 1944. godine treći deo ove franšize pod imenom „Under a Killing Moon“ predstavljao prvu FMV point&click avanturu koja je ikada napravljena. Izdata na neverovatnih 4 CD-a, ova legendarna igra je pokrenula ceo jedan talas avantura koji nam je dao neka od najvećih remek dela tog žanra (Gabriel Knight 2: The Beast Within).

U nastavku vesti pogledajte trejler Tex Murphy igre iz davne 1994. godine kao i molbu kreatora za skupljanje novca za nastavak. Ako ste iole fan point&click avantura, morate se priključiti u ovaj projekat!


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors