Svi mi koji volimo Novi Pazar

7. 5. 2012.

NOVI PAZAR: Izašlo 63 odsto birača


Novi Pazar - Velike gužve koje su vladale na biračkim mestima u Novom Pazaru, neka birališta su zatvorena tek u 22 sata, razlog su sinoćneg sporog pristizanja rezultata, pa je do 22.30 časova obrađen je materijal sa samo sedam biračkih mesta.

Novi Pazar Centar
Novi Pazar

Iz izbornih štabova političkih aktera stižu kontradiktorni podaci. Iz izbornog štaba Demokratske stranke za Danas je rečeno da ubedljivo vodi koalicija SDPS - SDP - DS - SZS - Evropski Novi Pazar Rasim Ljajić. U Sandžačkoj demokratskoj partiji (SDP) tvrde da su oni na prvom mestu, na drugom SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina, a na trećem Bošnjačka demokratska zajednica (BDZ). U BDZ samo su rekli da na osnovu pristiglih rezultata ubedljivo vode za parlamentarne izbore. Bošnjačka demokratska zajednica na parlamentarnim izborima predvodi koaliciju Sve zajedno.

Kada je u pitanju srpsko biračko telo koalicija okupljena oko SPS-a na osam biračkih mesta dobila je 219, SNS 169 i koalicija Evropski Novi Pazar Rasim Ljajić 213.

U Novom Pazaru bilo je otvoreno 91 biračko mesto, na kojima je trebalo da glasa 79.286 građana sa pravom glasa. Na birališta je izašlo 63 odsto od ukupnog broja upisanih birača. Od zvaničnog zatvaranja birališta u 20 sati ispred zgrade gradske uprave u kojoj radi Izborna komisija nalazilo se dvadesetak policajaca.


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors