Svi mi koji volimo Novi Pazar

7. 5. 2012.

Zukorlić zadovoljan učinkom na izborima


Kandidat za predsednika Srbije Muamer Zukorlić, koji je osvojio 1,52 odsto glasova, izjavio da je zadovoljna rezultatima i zahvalio se svima koji su glasali za njega. Sloboda je naš ideal od koga nećemo nikada odustati, ali 100 godina porobljavanja nije lako obrisati za mesec dana kampanje, rekao je Zukorlić.

Muamer Zukorlić
Muamer Zukorlić

Kandidat za predsednika Srbije Muamer Zukorlić rekao je noćas u Novom Pazaru da je ostvario cilj svoje predsedničke kandidature.

Zukorlić je okupljenim gradjanima na Gradskom trgu rekao da, prema preliminarnim rezultatima, on na području Sandžaka ubedljivo vodi ispred lidera DS Borisa Tadića i ostalih kandidata.

"Treba da znate da u svakoj borbi željeno i realno nisu često zajedno.Sloboda je naš ideal od koga nećemo nikada odustati, ali 100 godina porobljavanja nije lako obrisati za mesec dana kampanje. Potrebno je još mnogo raditi, ali ovo je samo jači podstrek na ovom putu slobode. Ustrajaćemo na svim poljima, na polju vere, kulture, obrazovanja, jer ovaj proceš mora da se dovrši", rekao je on.

Zukorlić je istakao da se narod mora osloboditi od potkupljivanja i ucenjivanja.

"Sa ovim rezultatom Bošnjačke demokratske zajednice u Sandžaku vise nikada neće biti kako je bilo. Više neće moći dve stranke da trguju ovim narodom kao do sada", rekao je on.

Zukorlić je zahvalio članovima izbornog štaba, porodici i svim gradjanima koji su ga podržali.

"Želim da zahvalim svima koji su mi dali glas, to su većinom Bošnjaci Sandžaka, veliki broj Albanaca, ali i Srba koji su imali hrabrosti da glasaju za mene kao predsedničkog kandidata", rekao je Zukorlić.

Prema podacima RIK-a, Muamer Zukorlić je osvojio 1,52 odsto glasova.

(Beta)


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors