Svi mi koji volimo Novi Pazar

7. 6. 2012.

Alivodić u Novom Pazaru?

Fudbaler Enver Alivodić napustio je kiparski Enozis iz Paralimnija i kazao da će, ako bude igrao u Srbiji, obući dres Novog Pazara. Alivodić je prošle sezone nastupio na 29 od 32 utakmice.

Enver Alivodić
Enver Alivodić


"Klub je smanjio budžet i odlučio sam da odem, iako sam imao uspešnu sezonu u prvenstvu iz kojeg dolazi četvrtfinalista Lige Šampiona", rekao je Alivodić.

Alivodić (27) je prošle sezone nastupio na 29 od 32 utakmice prvenstva Kipra i odigrao najviše mečeva posle Belgijanca Džimija de Vulfa.

"Da smo imali boljeg centralnog napadača bio bih najbolji asistent kiparske Prve divizije", ocenio je Alivodić.

On je rekao da je kiparska elitna liga kvalitetnija od srpske, kao i da su tamošnji klubovi bolje organizovani.

"Igre APOEL-a iz Nikozije u Ligi Šampiona su dodatno podigle interesovanje za fudbal na Kipru, a da ima još dobrih timova potvrđuje činjenica da je prvenstvo osvojio AEL iz Limasola", rekao je Alivodić.

Enver Alivodić
Enver Alivodić


"Mnogo je stranaca, posebno ima kvalitetnih Portugalaca. U mom doskorašnjem timu bilo je 16 internacionalaca, među njima i bivši škotski reprezentativac Mark Barčil, zatim naš Radovan Krivokapić, Bugarin Georgi Petkov...", dodao je on.

Alivodić je fudbalsku karijeru počeo u Novom Pazaru, a nastupao je i za Čukarički, niški Radnički i BSK iz Borče.

Novopazarac je istakao da ne žuri sa izborom novog kluba i da mu je prioritet inostrani angažman, ali nije isključio mogućnost povratka u FK Novi Pazar.

Enver Alivodić
Enver Alivodić


"Ima interesovanja, ali nikud ne žurim. Osim toga, najviše transfera biće realizovano po završetku prvenstva Evrope. Ako se vratim u srpski fudbal, onda ću to sigurno učiniti u dresu Novog Pazara", zaključio je Alivodić.

izvor:RTS


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors