Svi mi koji volimo Novi Pazar

7. 6. 2012.

Kupanje odloženo zbog lošeg vremena

Vesti


Novi Pazar - Sezona kupanje na Gradskom bazenu u Novom Pazaru još uvek zvanično nije počela zbog neadekvatnih vremenskih uslova.


GRADSKI BAZEN NOVI PAZAR
GRADSKI BAZEN
NOVI PAZAR

Direktor Sportskog centra Idriz Nuhović rekao je na konferenciji za novinare da je sve spremno za početak nove sezone kupanja, koja će ipak sačekati malo toplije dane.

“Mi još uvek nećemo otvoriti bazen jer je voda izuzetno hladna, temperatura je svega 18 stepeni, i zato ćemo sačekati toplije vreme kako bi počeli sa radom.

Nuhović je dodao da se radovi na ugrađivanju filtera za pročišćavanje vode na dečijem bazenu privode kraju, i najavio da će u okviru njega, do početka naredne nedelje, biti izgrađen još jedan manji bazen.

“Reč je o novom bazenu za decu do pet godina gde će i oni najmlađi imati priliku da se leti okupaju i uživaju. Dečiji bazen će od ove sezone dobiti novi izgled, i nakon 30 godina postojanja, ovaj bazen dobiće filter, koji će obezbediti čistu vodu, i time ćemo znatno smanjiti gubitke koje smo do sada imali, neće biti pauza u toku sezone da bi se voda promenila i očistila, što je najbitnije deca će se kupati u čistoj vodi”, kazao je Nuhović

On je istakao da će i ove sezone termini kupanja ostati isti, alio i da će ulaznice i dalje biti po ceni od 100 dinara, dok će popust od 50 odsto dobiti škole koje organizovano na bazen dovedu svoje učenike.


Izvor: radiostoplus.com
E. Zuković


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors