Svi mi koji volimo Novi Pazar

14. 6. 2012.

Bekvalac uzima Babića i Radišu Partizanu!


Trener Novog Pazara dogovarao transfere sa Ljubišom Tumbakovićem u Humskoj





Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac je bio u poseti Humskoj, gde se sastao sa Ljubišom Tumbakovićem, direktorom kluba iz Humske, sa kojim je razgovarao o ustupanjau pojedinih igrača “crno-belih” za narednu sezonu.

Saznajemo da su prvi pik tima iz Raške Dejan Babić i Radiša Ilić, koji bi mogli vrlo brzo da promene sredinu.

Tim iz Raške sa velikim ambicijama dočekuje narednu sezonu, a agilna uprava sa stručnim štabom gleda da dovede najbolje, mlade i iskusne koji će mu pomoći u borbi za obezbeđivanje evro vize.

Iskusni čuvar mreže Partizana Ilić, mogao bi lako da napusti klub, jer će i u narednoj sezoni najverovatnije biti treći čuvar mreže šampiona, a s obzirom na godine, verovatno je da će promeniti sredinu.

Pozajmica je opcija kod mladog veziste Babića, koji je od dlaska iz borčanskog BSK-a uglavnom u drugom planu, kako kod Stanojevića, tako i kod Avrama Granta.

Saznajemo da je u razgovoru sa Tumbakovićem bilo spominjano i nekoliko mlađih igrača, koji bi mogli da budu ustupljeni na pozjamicu.

(D. J.)
izvor: telegraf.rs

0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors