Svi mi koji volimo Novi Pazar

14. 6. 2012.

Ne smeta joj što ne peva himnu - Stanija i Adem Ljajić u vezi ?


Fudbaler je starleti u početku slao cveće, šampanjac i plišane igračke, a sada joj i otvoreno izjavljuje ljubav

ADEM LJAJIC

Fudbaler Adem Ljajić potpuno je izgubio glavu za srpskom starletom Stanijom Dobrojević, kažu njegovi bliski prijatelji.


- Adem je svako malo u Novom Sadu, a razlog je niko drugi do Stanija Dobrojević! Stalno se pojavljuju na istim mestima, i u početku joj je slao cveće, šampanjac i plišane igračke, a sada joj i otvoreno izjavljuje ljubav. Nedavno joj je u novosadskom lokalu “Đardino” za sto poslao plišanog medvedića, što ju je oduševilo. Time ju je definitivno osvojio – priča izvor koji se našao na licu mesta.

Starleta na Fejsbuku jasno daje do znanja da su joj se probudili leptirići u stomaku, da romansa postoji. “Ovo srce mnogo voli, ukradite ga”, samo je jedan od njenih statusa.

- Pa, može li da prođe jedan jedini dan, a da nisam zaljubljena i da nisam u “ozbiljnoj” vezi s nekim fudbalerom?! Ruku na srce, Adem je mnogo sladak i simpatičan dečko, a što se veza tiče, verujem da ćete upravo vi biti prvi koji će znati sve detalje ako bude ozbiljne veze, i to je sve što zasad hoću i mogu da kažem – bila je zagonetna starleta u izjavi za “Kurir”.

izvor:kurir

0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors