Svi mi koji volimo Novi Pazar

3. 7. 2012.

Đoković za jači bedem

FK Novi Pazar
Ekspedicija novopazarskog superligaša se nalazi na bazičnim pripremama u Sjenici.

U međuvremenu, plavi polako,ali sigurno zbijaju redove.Uz naporan rad na sticanju snage,koji je nametnuo stručni štab predvođen Dragoljubom Bekvalcem, kompletira se igrački kadar.Dok nekolicina fudbalera koji su na probi pokušavaju da ubede iskusnog stručnjaka da poseduju kvalitet potreban Pazarcima, sportski direktor Sead Brunčević obavio je još jedan transfer. Paraf na ugovor sa plavima, stavio je korpuletni (194 cm) Ivan Đoković.

Ivan Đoković.

-Zadovoljan sam,naravno. Dobili smo,verujem još jedno poravo pojačanje,jer se radi o iskusnom 29-godišnjem štoperu,koji je svojevremeno nastupao za Borac iz Čačka, a poslednje dve godine bio internacionalac u slovačkim Košicama, referisao je prvi operativac Novog Pazara.

Đoković je,nakon: Mujkića, Mujdragića i Ristovića, četvrta prinova Pazaraca u letnjem prelaznom roku. Sigurno ne i poslednja, ali kraj Jošanice po običaju,ne žele da otkrivaju naredne poteze.Bar dok se ne finalizuju pregovori sa potencijalnim akvizicijama.

E.N.
izvor:rtvnp.rs



0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors