Svi mi koji volimo Novi Pazar

3. 7. 2012.

Policijski presretači kao preventiva


Novi Pazar - Odjeljenju novopazarske Saobraćajne policije u akciji pojačane kontrole saobraćaja u pomoć su danas pritekli policijski presretači sa jednim neobilježenim vozilom i tri motocikla.

Policijski presretači

,,Cilj nam je da uz pomoć ovih neobeleženih vozila, koja imaju takve performanse i raspolažu takvom opremom koja može da otkrije i dokumentuje počinioce prekršaja u saobraćaju, pri ovim ekstremno visokim temperaturama, delujemo preventivno i sprečimo nesreće u saobraćaju kojih smo u poslednje vreme svi svedoci“, kazao je načelnik Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Novom Pazaru Enes Đakovac.

Đakovac kaže da je cilj da se ovom akcijom djeluje preventivno a ne represivno, a sve u cilju što veće bezbjednosti saobraćaja.

Policijski presretači u otkrivanju, snimanju i dokumentovanju saobraćajnih prekršilaca posjeduju savremenu opremu kao i njihove kolege u Evropi.

Načelnik odjeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Novom Pazaru Enes Đakovac kaže da će tokom ljeta u kontroli saobraćaja povremeno biti angažovani policijski presretači.

(M.M.)
izvor:rtvnp.rs


0 коментара:

Постави коментар

Preporuceni clanci

 
Svi mi koji volimo Novi PazarPovratak na vrh Strane Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors